2018-06-18 679 views
真心嬲! 做開飲食業既我. 話曬我都跟個名廚做嘢! 有乜可能白飯同意大利飯都分唔出!? 港幣99蚊, 你畀一個 所謂嘅鵝肝加白飯畀我! 當我好嬲咁樣講呢一個係白飯唔係意大利飯嚟! 仲要同我死撐係意大利飯! 意大利飯有咁長身嘅咩!? 你收得我99蚊。 你畀啲咁嘅食材俾我!? 使唔使我教你分 米同意大利米既分別呀? 普通米係長身意大利米係會比較圓身, 意大利米食落係會有咬口。 好難會煮到好似白飯咁淋身! 另外講起服務, 從未見過有人出湯碗 叠住 湯碗咁樣去上枱。 同茶記冇乜分別。 我不如過對面間餐廳食飯好過啦!
2018-06-18
Type of Meal