2012-09-03
有人團購左唔得閒,我補上, 一入門口已覺出事, 雖然我遲左半粒鐘, 但佢唔係分時段時, 入座計2粒鐘, 1.我book 1830, 但1900到, 所謂經理聽到團購已開始晦氣, 咩都唔講就入座.入座後, ORDER 不少食物, 基本上,味道是可以的,如少有的涼伴魚皮,豬耳都入味,小朋友們更對燉蛋讚不絕口, 用料不馬虎但串燒雞腎就確實難咬壽司鬆散, 一夾就散, WASHBI無味到2000, 所謂經理同你講 "就夠鐘, 仲有無野叫",我問佢, 我1900先入, 食一個鐘? 所謂經理 : 你book 1830, 只hold 15鐘table, 轉頭就走,2.食物數量全錯, 我地自己講 "order 8條多春魚, 泥1條" 無追過, 大家覺得, 唔泥咪入過紙lor點知個 waiter 仲要問侯完你, 同你追之後泥ge多春魚仲衰過白灼, 腥到對面海都聞到, 更何況要放入口?3. d waiter 比野你食, 唔係放枱邊就係喝令你要接著d野, 自己放好4.鐵板燒仲勁, 成碟生肉+一個無火的鐵板, 你點食呢?基本上,鐵板燒食第最穩陣, 因沒有經過醃製,可強攻, 但D油會彈死你最後, 大連小4個人,
入座後, ORDER 不少食物, 基本上,味道是可以的,
但串燒雞腎就確實難咬
壽司鬆散, 一夾就散, WASHBI無味
到2000, 所謂經理同你講 "就夠鐘, 仲有無野叫",
我問佢, 我1900先入, 食一個鐘?
食物數量全錯,
點知個 waiter 仲要問侯完你, 同你追
之後泥ge多春魚仲衰過白灼, 腥到對面海都聞到, 更何況要放入口? 3.
鐵板燒仲勁, 成碟生肉+一個無火的鐵板, 你點食呢? 基本上,鐵板燒食第最穩陣, 因沒有經過醃製,可強攻, 但D油會彈死你
最後, 大連小4個人, 2030走人, 之後打泥話我地未比加一, 我問佢, 你咩都唔講咪得lor, 當住你面行出去都唔講?