2019-02-23
之前經過尖沙咀Ocean Terminal已經好想朝聖一下西太后,不過次次都無同老公一齊,講真一句,有幾多個男人真係享受tea time好啦,今日同好姊妹行街,行過Fashion Walk,3:15見餓餓地唸住睇下有咩食順便tea tea,經過Westwood Café,我同佢都雙眼發光,大家不約而同一句:「係佢啦!」見星期六都幾多人,好彩等左大概15分鐘就有位啦我地嗌左個Premium Tea Set $588 for 2,另外散叫左件國旗切餅同lemon tart 佢嘅咸食唔錯,黑松露帶子好正!其他例如煙三文魚同三文治都係水準以上!另外甜食方面,藍莓杯味道唔會太酸,都幾開胃!而值得一讚係服務,每位店員都面帶親切嘅笑容,因為我姊妹帶左兩個小朋友,拎壺熱茶嘅時候佢地都好貼心提醒小朋友要小心佢地又會問需唔需要揸機幫我地影合照!所以呢間除裝修靚之外,服務、食物水準也不錯,推薦推薦!