2019-08-30 114 views
新城市嘅Beerliner我都係第一次食 夜晚佢個Menu選擇其實唔係好多 望吓個Menu先不過當然要食招牌嘅豬手啦 我哋兩個人仲叫咗一個沙律同埋一個叫做煙三文魚泡芙 泡芙好有驚喜 兩舊好似麵包嘅物體夾一齊食味道都幾好味 沙律就普普通通啦 最期待嘅係豬手 佢擺上台嘅時候見到我哋成枱都係野 個侍應就話佢喺入面幫我地切埋先再拎出嚟啦 嘩!原來有得幫埋切豬手服務㗎 咁都幾好喎 等我唔使切得咁辛苦 望落去真係好大分 兩個人食晒真係超級飽啊佢豬手個皮好脆 有啲位就有好大舊肥肉 但係最唔好嗰樣嘢就係返到屋企係好頸渴 可能佢豬手落得太重味精 太多調味料啦 呢個要扣番啲分食豬手點可以唔配埋啤酒架 我哋叫咗兩支德國手工啤 一支係黑啤 另一支係甜甜地嘅好易入口Overall嚟講野食不過不失啦 唔會話好有驚喜

Overall嚟講野食不過不失啦 唔會話好有驚喜
Type of Meal