相馬日式火鍋,走咗好多次,今日終於坐低嚟食!呢間餐廳搵咗好耐,知道牠哋個海鮮火鍋放題 好抵食又好好味,一大班朋友就book咗嚟食啦,果然超級滿足!😱😱首先就係個芝士龍蝦湯茶碗蒸! 滿佈龍蝦肉嘅湯,即刻突出咗相馬嘅料理藝術。🍤湯味鮮美豐富 ,對面個朋友飲一啖就尖叫咗出嚟。龍蝦肉質飽滿,加埋芝士,真係絕配。再嚟就係任食嘅惹味龍蝦雞煲! 將新鮮龍蝦和鮮嫩雞肉結合,佢嘅湯底一飲就知有料。好食嘅 滋味撲面而來,係打邊爐之選。🔥無錯啦,跟住就食極尚龍蝦蒸海鮮 !見到皮蛋,鮑魚,蚌,扇貝,蟹和蝦呢啲海鮮串串放上 碩大龍蝦。每樣海鮮都新鮮,食緊嗰刻,我只感覺到呢度係尋味旅行嘅終點站!😋再嚟話你知,相馬嘅湯底就非一般清湯嘅味道。重點佢個火鍋材料喺一流嘅豚肉同帶子,海蝦又 青口,每一樣都令人意想不到,食到唔捨得食咁。最後最後,火鍋放題會唔會好沉甸甸喎?無錯,但係有我最愛嘅芝士湯底來個完美收結!滑順嘅 湯底中帶咗點點芝士嘅香,簡直係火鍋嘅終極饗宴!👍😍總括嚟講,呢間相馬日式火鍋做到海鮮放題大得嚟又好味,真係值得再嚟!再加上價錢公道又抵 食,我下次一定會再嚟!🙌