琴日约左朋友去火炭嘅海鮮日式火鍋「相馬日式火鍋」,我地食到心滿意足,而且覺得值得出呢個價!等我详細介紹一下:首先,芝士龍蝦湯茶碗蒸之火锅,讓人一吃下就難以忘懷;接著,任食惹味龍蝦雞煲,食落去真係讓人一吃就上癮🦞。 龍蝦的鮮美,鮑魚鮮甜,蚌肉滑潤,扇貝更係鮮甜😍!火鍋湯底之選,中華辣湯堪稱一絕。一口下去,就能感受到該有嘅香辣。與此同時,廣島蠔再配以日本帶子,鮮美到不得了。再配合沙白、灰蜆、螺、青口、海蝦、蟹棒、水魷等各式海鮮,新鮮到~個種鮮味系帶甜嘅。店員話呢都嘅原則就係:以新鮮、品質及口味為重心。守住咁簡單的原則,就可以滿足到每個人對海鮮火鍋的憧憬同埋渴望!Conclude番一下呢間店,可以話係食物質素高,環境舒適,坐得舒服,真係一間大滿足口腹慾望嘅餐廳。我已經迫不及待想再返來啦!🍲👍