2010-10-16
叫左$9 個焦糖咖啡味。外相吸引, 可惜就係得個樣。已經等左超過15分鐘等佢變軟, 點知食落去仲係好硬。入面既忌廉都仲係硬, 難得! 整體普通過普通, 味道淡, 很失望 至於服務態度就更失望。其中有一名店員極為冇品, 店既設計係收銀處下方, 原來有度門, 係店員出入之用, 呢個我亦都係不愉快事件發生後才知道有這度門, 因為店舖既主色係黑色, 根本好難發覺有這度小門。當我同友人付錢之後, 突然有人推開度門, 有一金髮女店員從該處爬出黎, 佢推門好大力, 友人都避唔一切, 隻手已被撞度, 該店員望見但扮作不知情...我問友人有冇事時, 佢仲刻意用腳好大力踼度門, 我真係唔明佢咩意思, 整親客人又冇道歉仲黑口黑面, 佢都有問題, 仲對公司資產發脾氣, 個老闆請著d 咁既人真係趕客。另外, 當時有個外國客人問其中一店員 "what is sakura?" 個店員竟然 O 左咀, 問另一店員 "係咩呀?" 我心諗有冇搞錯, 自己賣緊乜都唔知, 諗左陣, o個個店員答 "foul-ah"。真攞命!