平時成日都行過呢間食館, 見到佢主要係食無骨海南雞飯, 今晚同男朋友試下入去食, 可能係星期五, 都好多人下. 我地得兩個人, 坐o係張圓枱度, 都未曾叫野食, 已經比人當我地係人球一樣, 比個侍應叫我地轉左三次枱, 另一方面已經留意到, 佢地根本唔會清理張枱, 我地叫左好耐, 先有一個人過黎清理, 佢好粗魯, d碗碗碟碟亂咁疊埋一堆, d汁周圍彈, 仲彈到我地d衫, 最後仲要倒瀉水, 我同男朋友對鞋, 同條褲全部濕晒, 對唔住又唔講, 仲一路不停用鄉下話自言自語, 問佢攞d tissue, 佢講無, 仲同我地講, '如果嫌濕, 坐過隔離枱. 到我地食完, 埋單o既時候, 倒瀉水o個度, 都重未曾抹番乾.今晚食左:無骨海南雞飯(大) 兩碟$38 x 2餐加涷檸荼$ 4餐加油菜$6雞太少, 已經叫大份, 都只係得幾舊飯太生, 似係d飯未蔒林, 格硬將d油撈落去油菜, 太林, 完全一滴油都唔落, 鞋到不得了, 又少豪油!!!

今晚食左:

無骨海南雞飯(大) 兩碟$38 x 2
餐加涷檸荼$ 4
餐加油菜$6

雞太少, 已經叫大份, 都只係得幾舊
飯太生, 似係d飯未蔒林, 格硬將d油撈落去