2023-01-15 85 views
已經係第五次黎食,佢係唯一一間cafe我係會食完又食,因為真係好好味每次黎食必點係expresso tonic同avocado smash雖然個個都推介佢既奶啡,但我認為佢既tonic係我飲過最好飲既。好得意,每次黎飲tonic既味道都會有少少唔同,但每次都係咁好飲,咖啡香,夠凍,夠氣,最特別係佢既tonic會有陣清香味今次唔嗌avocado smash 啦😂試下食其他。叫左慢煮雞胸肉牛油果三文治,好食,sole啲野食好食在於佢嘅調味永遠都係剛剛好,唔太咸又唔太淡,但就係可以令到佢既食材食得出係新鮮、好味。沙律菜都依然係咁新鮮,咁脆,完全冇變黃/冇唔新鮮既。仲有終於都試下佢既意粉:菠菜忌廉煙三文魚意大利粉。上菜好快,熱辣辣,好足料。佢個汁好明顯係自己用新鮮菠菜打爛都煮成醬汁,意粉仲有少少洋蔥用煙三文魚,好味呀真心😂tiramisu coffee個個都講,我就唔多講啦,係值得一試既好奇待下次放假又再黎食

今次唔嗌avocado smash 啦😂試下食其他。

好奇待下次放假又再黎食
tiramisu  coffee
菠菜忌廉煙三文魚意大利粉
expresso  tonic
慢煮雞胸肉牛油果三文治
2023-01-15
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$120 (Lunch)
tiramisu  coffee
菠菜忌廉煙三文魚意大利粉