2018-10-14 947 views
上個月同朋友幫襯過中環果間The Italian Club,食物、服務和環境都好好。知道佢哋啱啱係旺角開咗,所以一於再過黎試試。旺角呢邊地方比中環細,不過環境、燈光、音樂亦同中環差唔多。Drink menu 亦有好多款,有成幾十種唔同嘅紅🍷、白酒🥂,又有雞尾酒🍹🍸同意大利手工啤酒🍻任君選擇👍。今次我朋友叫咗好多食物,叫咗兩個頭盤,第一個係意大利飛過黎嘅紅蝦🦐,D肉質好正好香,同香港嘅蝦好唔一樣,值得一試!第二個係牛肉TaTa ,我超鐘意食呢個生牛肉,質素好高,好好食😋!之後食咗佢哋home made 既肉醬pasta 🍝 ,味道好濃,麵條質地好好,好正中。主菜食咗steak 🥩, 今次揀咗肉眼朳,佢哋用熱石板上連四種唔同既sauce,真係好得,我覺得牛朳係呢度必食既選擇。最後當然就食埋佢哋好出色嘅甜品-Tiramisu啦!呢餐食得好開心,好舒服又好飽。因為係旺角要揾到好質數,好服務又坐得舒舒服服嘅餐廳真係好難,呢度真係值得推介!
Beef  TaTa
Grilled  Mediterranian  Shrimp
Tajarin Bologenese
Rib-Eye  Black  Angus
Traditional  Tiramisu
2018-10-13
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$400 (Dinner)
Beef  TaTa
Tajarin Bologenese