2024-10-25 121 views
作為火炭嘅街坊,好多朋友都推介我最近開咗呢一間高質茶檔,真心食物水準真係好高質,價錢仲要好抵! 我哋一行三日,每人叫咗:魚香茄子,西檸雞,香辣雞煲,跟白飯送例湯! 三樣餸可以開心share,全部超好味😍😍😍全部都好有鑊氣,魚香茄子辣得來好惹味,西檸雞個汁甜甜地,炸得好香脆,最難得係入面嘅雞肉亦都好嫩滑。 但係最令我鍾意嘅就係呢個香辣雞煲! 佢雖然個辣度教咗冇得走啦,但係少少辣都好惹味,同埋好多都係雞髀位,個醬汁真係好惹味,全部白飯清晒😆😆😆唔怪得晏晝12點開始已經人來人往,不過聽職員講,生意亦都唔係keep住好旺場,咁其實都係關大環境氣候事,所以咁高質嘅小店,大家真係一定一定要多多支持啦! 另外值得一提嘅係,佢哋嘅早餐同下午茶都有八折🥹🥹🥹 其實幾十蚊已經好平,佢哋仲要再做折,真係要撐爆佢哋先得😆

另外值得一提嘅係,佢哋嘅早餐同下午茶都有八折🥹🥹🥹
其實幾十蚊已經好平,佢哋仲要再做折,真係要撐爆佢哋先得😆