要去九龍灣處理一啲事情,搞掂咗之後,搵咗兩個朋友一齊食飯,佢哋好熟呢頭,帶咗我嚟呢間地道餐廳,話我知呢度好抵食😆朋友果然冇講錯,呢度嘅食物分量好多,真係抵食夾大件😆,食到我哋全部都好飽😁我哋叫咗呢啲食物share😆:- $62嘅「XO醬豬扒🐷炒公仔麵」:豬扒🐷有好多件😆,公仔麵份量好多,非常大碟,仲吵得幾好味😋呢啲小菜都配有「絲苗白飯 • 老火例湯」- $68嘅「香辣椒鹽肉排」:唔係好辣,啖啖肉,幾香口😆- $58「蒜蓉炒芥蘭」:落咗好多蒜蓉🧄,芥蘭菜🥬新鮮爽脆,簡簡單單不過炒得好惹味😋- $68「金銀蒜🧄粉絲蒸鮮魷🦑」:魷魚🦑新鮮,肉質結實😋;金銀蒜🧄分量又係好多,同埋粉絲一齊食,好味道😋- 跟餐飲品半價:加 $13嘅「奶茶紅豆冰🥛☕️🫘🧊😆」、$9嘅「熱檸水🍋」、$9嘅「熱奶茶☕️」:紅豆冰 都有幾多紅豆🫘,唔係好甜,幾清新😋;朋友話 熱奶茶☕️幾香幾滑😆

我哋叫咗呢啲食物share😆:

呢啲小菜都配有「絲苗白飯 • 老火例湯」
- $68嘅「香辣椒鹽肉排」:唔係好辣,啖啖肉,幾香口😆
$95 (Dinner)