2023-12-07
荷蘭菜係今年幫老婆慶祝生日既主題,咁啱就俾我搵到呢間。餐廳新而且環境有心思入到去已經好期待。然後由order到上菜店員都非常細心解釋每一道菜既煮法同背後大廚既心思,令到每道菜式食起上嚟都多左一個故事。上菜時間,菜式擺設都睇得出係非常細心,味道既級數當然不在話下啦,始終每一道都係好仔細咁烹調出嚟既藝術品。我自己最鍾意一定係呢個煙燻魚,出面食唔到似既,招牌菜👍🏻 。順帶一提,今次帶左BB去,好friendly之餘店員問過我哋之後仲請BB飲杯橙汁。青口唔係冰鮮係跟海水一齊由荷蘭送過嚟就見到大廚既堅持同誠意,而麵包都係世界級別的說。所以鮮味同整體口感係…大廚用作品說話😎免費升級左既牛係生日既運氣?😍更貼心既係set甜品仲有蠟燭同Happy birthday字樣。Sweet到呢🥰。最緊要係,今餐老婆(同BB都)表示好滿意。
我自己最鍾意一定係呢個煙燻魚,出面食唔到似既,招牌菜👍🏻 。順帶一提,今次帶左BB去,好friendly之餘店員問過我哋之後仲請BB飲杯橙汁。 青口唔係冰鮮係跟海水一齊由荷蘭送過嚟就見到大廚既堅持同誠意,而麵包都係世界級別的說。所以鮮味同整體口感係…大廚用作品說話😎 免費升級左既牛係生日既運氣?😍
更貼心既係set 甜品仲有蠟燭同Happy birthday字樣。Sweet到呢🥰。
最緊要係,今餐老婆(同BB都)表示好滿意。