點樣度過長嗮日頭空氣悶熱嘅日子?飲杯糖水啦!我走進將軍澳研香,諗住解解渴,添添甜😉。細看呢間糖水店,環境整潔,佈置舒適,適合朋友聚會或者One個人消磨時間。服務人員態度友善,總會為你畀出最佳建議👍。我點了佢哋嘅榴槤冰同凍美式咖啡。你會問,榴槤冰會唔會太重口味?研香嘅榴槤冰,系好處👍。榴槤味濃而唔俗,香但唔噁,當佢同冰粒一齊入咀,即刻消暑又開胃😋。佢糖度適合,每一口都覺得醒神。凍美式咖啡呢,對於愛咖啡嘅我,真系係天堂!佢深度適中,味道香醇,加上凍凍有啲淡淡嘅甜,簡直就系美夢😍。每一啖飲落去,都好似飲到咁黑咖啡嘅激情同生活嘅熱度。我好鍾意食研香嘅糖水,因為佢哋嘅糖水就好似一首歌。從頭到尾,每一個音符都完美咁配合,陶醉其中,俾人一種淡淡嘅甜意🤯。再加上研香價錢公道,一個窩心甜品可以帶走你透日嘅疲累,質素同價格並重,絕對係物超所值😁。推薦所有有口福嘅朋友快啲嚟將軍澳研香,搞掂透日嘅疲憊,食個窩心甜品啦😋