2019-01-10
今日要試菜既地方十分隱閉,真係路痴少少都搵唔到首先,你要搵到Eric Kayser,係隔離就有條巷仔,走入去會見到右邊呢條樓梯👇🏻上到去右邊係室外座位。而左邊就係入口。實物靚過相欣賞下個環境先當時唔覺,其實drink menu好似以前d CD背面個playlist (曝露年齡唔明證明你好細個)老實說甚少食墨西哥菜,對上一次係幾年前係倫敦食過好鬼正。估唔到呢度仲驚喜墨西哥脆片咸咸地,汁就好咸下,主菜先係驚喜左至右係Carnitas, Carne Asada, Baja Fish三種相似調味,咸+酸+辣最重口味係魚,特別濃味同辣。最特別係pork shoulder(最左)肉質係一絲絲既,好冧,我好欣賞。牛(中)都好重牛味,不過下一碟仲突出呢個不得了餅皮上係芝士,仲有蝦、牛肉同guacamole(用牛油果打成既青綠色醬)同酸忌廉。Guacamole好出色,蝦好脆,爽口,新鮮牛肉好味得有d誇張,可能同guacamole好夾,牛味出晒泥呢度既食物、環境同服務合乎我既expectation,特別係好高私密度,夠晒神秘同寧靜(個人癖好),所以都推介大家泥拜訪下。如果你鍾意我今次既分享,請你馬上立即宜
上到去右邊係室外座位。
而左邊就係入口。
實物靚過相
欣賞下個環境先
墨西哥脆片咸咸地,汁就好咸下,主菜先係驚喜
如果你鍾意我今次既分享,請你馬上立即宜家就俾個♥️同關注我😬
按我個頭像然後按「關注」🙇🏻♀️