2010-06-03
嗰晚話說睇完Show, 要在太子附近轉車回家, 三個人都無食晚飯, 米諗住響附近搵食,其實周圍都有茶餐廳及出名車仔麵, 但見佢個招牌仲開又未試過, 當時係十點五十五分, 見佢入面有d客, 都循例問下幾點關舖, 門口靚女話十一點半, 心諗呢餐都係當宵夜, 呢到又係主力食餃子, 應該差不多可以30分鐘食完, 於是入去坐低......一坐低, 員工只顧著清潔牆身,檯面及其他食具, 叫了幾次先同你落order, 點知落order仲慘, 米講什麼套餐無 (預左無..)點知散叫, 連自己的招牌食品豆漿, 酸辣湯, 招牌水餃都欠奉, 問最common都話無, 但個侍應完全無俾其他推介俾你, 呢d服務態度真要加以改善!?如果係咁, 係米門口個接待應該話俾個客聽, 幾點last order, 唔駛入到黎什麼招牌菜都食唔到, 知唔知會影響自己形象.....事實上我地坐低都還入左三、四檯客, 處境same same la........其實招牌菜的存貨一定不可少....番黎check左版面的營業時間是00:00, 咁佢真係要留意下點改善咯! 好彩食品尚好, 其中新出的牛肉麵推廣不錯, 牛筋、牛肉好"淋",
好彩食品尚好, 其中新出的牛肉麵推廣不錯, 牛筋、牛肉好"淋", 好香牛肉味;鍋貼都充滿肉汁......