2022-05-31 137 views
📍Lagom Kaffe樂感相信大家都聽過或食過桔梗,Lagom Kaffe正正喺姐妹品牌。無論牛頭角定觀塘,佔空都非常大。牛頭角店同樣以落地玻璃設計,日光非常足夠,感覺好舒服〰️全日早餐($128)配料都喺正常allday會有嘅食材,有炒蛋、蘑菇、香腸、麵包等等,幾驚喜嘅喺薯餅好香脆,好好食🤣價錢略貴,不過味道又真喺幾好食的!另外,仲試咗牛肉·香菜·辣椒三文治($108)一塊酸種麵包上面有炒蛋同牛肉,幾有趣嘅配搭。牛肉甜甜咸咸,食落幾惹味,不過因為有汁既關係,酸種麵包偏軟身。樂感嘅甜品反而喺幾吸引人嘅地方〰️試咗伯爵茶麻薯·烏龍茶蛋糕·奶茶雪糕($138)不得不讚,窩夫超香伯爵茶味,而且個雪糕都好好食,食落好夾👍🏻不過略貴🙉仲有其他甜品望落都好正,有機會再去試下甜品!推介指數:🧇🧇🧇🧇(4/5)

📍Lagom Kaffe樂感

推介指數:🧇🧇🧇🧇(4/5)