2021-09-14 213 views
相信係呢一頭返工嘅人唔會對呢一間McDonald感到陌生,細個成日食McDonald,大個咗反而少食,所以決定今日嘅早餐就食好耐都無食過嘅魚柳包😌1️⃣ 魚柳包早餐+薯餅 ($29.5)唔知有無其他人同我一樣,食魚柳包係要走醬呢?我總覺得魚柳包嘅沙律醬破壞咗我品嚐塊魚柳嘅味道,可能一開始食會覺得好dry,但係食落你就會發覺塊魚柳同芝士係好夾嘅🧀🍔 P.S. 唔知幾時開始魚柳包變咗用盒裝,但其實我都要搵張紙巾包住佢嚟食,轉左包裝對我反而更唔方便👉🏻👈🏻即使係去自助機度買都可以掃 McDonald Apps嘅優惠券,指定早餐套餐會減$3😆 2️⃣ Flat white (+$5)其實一朝早大家都係想飲番啖咖啡醒吓神~飲細杯其實都好足夠,一打開就見到濃濃嘅泡沫,好香牛奶味😎

1️⃣ 魚柳包早餐+薯餅 ($29.5)

2️⃣ Flat white (+$5)
Flat  white

2021-09-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Breakfast