生於斯長於斯,在港幾十個年頭,都冇咁樣嘅用餐體驗,一個平常星期五晚上,八點幾只有數枱客人。原來我攞張A4 纸 size出嚟,核對一吓D自己事情會比人再三強力'建議'收理,唔好比其他人覺得我在餐廳處理工作,影響佢餐廳比人嗰印象喎,佢間餐廳唔係比人用嚟做嘢。 態度,冇禮貌可想而知.入坐之前又冇講規矩, 我同太太當時都打個凸。澳x比人話差,喱間係世一,成晚不吐不快, 離開後先係門邊睇到佢定下D規矩食物質素,普通過唔普通。用餐半小時即閃,當發個惡夢,唔去食也吧!真真假假,小事化大?如其他食評大致相同,自己去試吓就明。祝佢好運,不要張自己放大到咁高,性格,規矩同生意應取平衡!!!我個人咩情況都唔再去
, 離開後先係門邊睇到佢定下D規矩
食物質素,普通過唔普通
。用餐半小時即閃,當發個惡夢,唔去食也吧!
我個人咩情況都唔再去

2024-03-15