2019-11-06
Waiting for my tummy to be fed🍽🤤🤤🤤*****最近嘅減肥計劃一直都被Hold住了🙈皆因我由朝食到晚真係冇停過😅最近又俾我搵到一間任食烤魚🤩🤩🤩 近近地岩晒我放工過去增下肥❤️:::•《農場烤魚專門店》位於黃大仙飛鳳街💕地鐵黃大仙站Exit A出左行大概行9-10分鐘就到嚕😗• 去到見到門口有數之不盡嘅放題套餐🤤而我地就揀左D餐$160/person嘅120分鐘烤魚放題🐟🐠😍呢個餐係包左一碟極上牛頸脊同熊本霜降和粒各一碟,再加上無限追加揀左嘅前菜款式, 蔬菜粉麵, 火鍋串(丸類)...同串燒 (🐷🐮🐔🐑)...仲有仲有!!!!!就係無限添加我地個主角👉🏽烤魚🤪 我個人好辣🌶🌶🌶 所以就逼朋友同我一齊麻辣湯😌 (少辣姐😽) 我地仲另外叫左渣蜂蜜🐝雪梨 ($35), 甜甜地方便朋友解辣嘛😜而烤魚係事先炸過再放落湯到滾, 我學得咁樣啲泥味就冇咁重🤔 而且有啲骨位都炸到脆晒可以食埋😏 講到佢啲無限追加我就最欣賞個牛骨濃汁牛丸, 真係好Juicy好濃味...會食上癮😈😈😈*💰埋單總數係 -> $430 (連加一)有得無限添加烤魚真係第一次聽🙈 本來真係諗住再添
最近嘅減肥計劃一直都被Hold住了🙈
皆因我由朝食到晚真係冇停過😅
•《農場烤魚專門店》位於黃大仙飛鳳街💕
地鐵黃大仙站Exit A出左行大概行9-10分鐘就到嚕😗
• 去到見到門口有數之不盡嘅放題套餐🤤
呢個餐係包左一碟極上牛頸脊同熊本霜降和粒各一碟,
同串燒 (🐷🐮🐔🐑)...
💰埋單總數係 -> $430 (連加一)
有得無限添加烤魚真係第一次聽🙈 本來真係諗住再添架~~ 但食完啲肉同丸已經開始飽飽地🙉 好渣呀我地🙈🤣
呢到會建議帶多幾個朋友一齊黎食咁就可以食多啲😝😋 不過要留意嘅係呢到會收返每位$10嘅醬油費喔😗 地方唔算大, 而且都幾爆下🤭 所以想去試下嘅都最好Book定位先喔😚
• 好食指數: 🌸🌸🌸(5朵為最高, 葉為半數)
• 抵食指數: 🌸🌸🌸🍃(5朵為最高, 葉為半數)