2008-06-07 30 views
六月三日(二)今日雖然突然落雨,但返新工之後都未見過老婆,所以都堅持要出街,選擇左樂富,因為室內商場,唔驚落雨~ 吃過晚飯後行左陣想食甜品就係A1買左件蛋糕黎食,因為有Coupon 要買夠$20先可以用,所以揀多左個麵包做早餐 ~黑森林蛋糕($18)面層有碎朱古力,食落朱古力味比朱古力千層更香濃,配合cream同酸甜既車厘子肉,令蛋糕味道更加豐富同無咁膩~ 好味~墨西哥奶包($8)面層外觀似鮮奶球,但食落係兩回事,面層唔係甜而係鹹~ 饀方面食落有D似雞尾包饀,但無咁多椰絲感覺,正合我意~ 饀料非常足,成個包唔會食唔到饀味道~ 唔錯~買滿$20可以用兩張吉之鳥Coupon慳番$5,一件蛋糕同一個麵包都只係$21就可以買到咁高質素既蛋糕同麵包,真係抵~味道4.5
六月三日(二)

黑森林蛋糕($18)

墨西哥奶包($8)

味道4.5
墨西哥奶包