2019-09-03 150 views
今晚同朋友去咗旺角彌敦道呢棟好多餐廳嘅大廈食飯,咁多選擇之中我哋揀咗呢間~好彩黎得早所以唔使點等位✌️我哋點咗一份吉列牛定食,咖哩雞忌廉烏冬同埋一份牛油蜜糖單骨雞翼~上菜速度幾快, 以前都試過吉列牛,我自己就好鍾意呢個idea👍 因為要幾熟可以自己控制,而且 做到即煎即食嘅效果保持到牛香脆既表層👏牛肉好正好juicy,厚度剛剛好😋伴菜麻醬豆腐好滑👍我自己本身麻麻地忌廉,最初朋友話想食呢個我見到咁多忌廉都有啲驚😅 不過原來溶咗落去唔係好覺,反而好似令到烏冬同啲雞肉滑左,估唔到!啲烏冬好彈牙,係讚岐既質素👍 雞肉好滑,仲有洋蔥同西蘭花係裡面均衡下牛油蜜糖雞翼一上菜就聞到勁香!食落好香脆,有啲似韓式炸雞但係冇咁油膩,仲有好香既牛油同芝麻味,好味😋下次再黎過👍👏
好彩黎得早所以唔使點等位✌️
吉列牛套餐

牛肉好正好juicy,厚度剛剛好😋
伴菜麻醬豆腐好滑👍

牛油蜜糖單骨雞翼

下次再黎過👍👏
2019-09-02
$150 (Dinner)
吉列牛套餐
牛油蜜糖單骨雞翼
  • 蜜糖牛油單骨雞翼
  • 吉列牛定食
  • 吉列牛
  • 咖哩忌廉烏冬
  • 咖哩忌廉烏冬(雞肉)
  • 忌廉咖哩烏冬
  • 咖喱忌廉烏冬