2017-12-19
第一次係呢間BAR食Lunch Buffet,的確好有新鮮感。無諗過泰式都會有Buffet,老闆真係識做生意,又好人,服務員個個都好有禮貌,好鐘意個環境同服務員,的確好有質素既餐廳!!!比個讚你地~~~環境唔算太陰,D野食真的唔錯...就係D野食好好食既關係,忘記影相......哈哈哈哈!!!首先Lunch Buffet D野食真係好好食,尤其係泰式豬手,D肉又嫩,個皮又脆又夠熱,好多公司同事都讚不絕口,加上仲有個冇骨海南雞,肉又嫩又滑,真係啖啖肉,好味未~~~而仲有個泰式拼盤D蝦餅同魚餅夠熱,個皮炸得好靚好吸引,仲有個冬陰公湯的確夠鮮甜夠辣,一個字"正"呀!!!仲有仲有,平時食泰式點都會叫下D串燒食既,咁我地又點少得串燒呢,D牛肉真係燒得夠嫩,肉質唔硬口,豬肉又夠爽口,加埋D汁又唔洗講喇,又係好好味^^.....還有還有個柚子沙律,柚子D肉好大粒又多汁,酸酸甜甜的確好開胃,耶汁糕又清甜好食,食哂人地間鋪D甜品仲話想打包個耶汁糕添.......之於最後飲品叫左杯熱咖啡都唔錯,好有咖啡香味又好味!!!!
Other Info. :
服務員個個都好細心及很好人~~~