2011-04-29 22 views
己經係第三次食和味館喇今次入座時間係五點八左右, 又係星期四啵,所以每人都係$138加一, 抵到爛啦冇book到位, 但因為時間尚早又係平日, 唔洗等位就入得,一埋位梗係拎晒紙出離點野食啦,不過今次冇牛肉粒, 有啲失望,畢竟上兩次離食都覺得好好食牛油炒什菜: 正阿, 好香牛油味, 如埋食到滯滯地食下菜會舒服啲日式炸豆腐: 推介, 好好食, 出面層粉唔係太太太厚, 同埋食落口完全唔覺係粉haha三文魚&甜蝦刺身: 我唔食生野, 但朋友都係好好食木糠布甸: 可以話係招牌之作haha 好食!藍莓芝士蛋糕: 細細件, 唔係太漏但好好食!桂花糕: 唔錯!可以一試雪糕: 係雀巢既杯裝雪糕, 唔錯秋刀魚: 我地食戈日啲魚好好好苦, 就連平日愛食秋刀魚既朋友都接受唔倒荔枝蜜糖特飲: 類似咁既名,唔好飲,好似凍水咁雞肉串燒:有幾串唔係咁熟, 不過都係咁岩姐壽司:全部壽司飯都熱熱地, 好似怪怪地咁總括而言, 咁既價錢其實都算係咁,服務都唔係差, 我一定會再食過haha今次掛住食, 冇乜點影相阿
己經係第三次食和味館喇

今次入座時間係五點八左右, 又係星期四啵,
所以每人都係$138加一, 抵到爛啦

一埋位梗係拎晒紙出離點野食啦,
不過今次冇牛肉粒, 有啲失望,畢竟上兩次離食都覺得好好食

三文魚&甜蝦刺身: 我唔食生野, 但朋友都係好好食
木糠布甸: 可以話係招牌之作haha 好食!
藍莓芝士蛋糕: 細細件, 唔係太漏但好好食!
桂花糕: 唔錯!可以一試
雪糕: 係雀巢既杯裝雪糕, 唔錯

荔枝蜜糖特飲: 類似咁既名,唔好飲,好似凍水咁

雞肉串燒:有幾串唔係咁熟, 不過都係咁岩姐
壽司:全部壽司飯都熱熱地, 好似怪怪地咁

總括而言, 咁既價錢其實都算係咁,
服務都唔係差, 我一定會再食過haha

今次掛住食, 冇乜點影相阿
刺身
壽司 都可接受既:)
唔係咁熟既雞串:s
2011-04-28
$152 (Dinner)
刺身
  • 木糠布甸