2012-08-27 22 views
慶祝朋友生日,當然搵間舒適既地方傾計食晚飯!!於是想到"風月堂", 我未試過,我想食好幾次,可惜每次在樓下已經卻步, 因為知道要等20張枱以上,太可怕了!!今次我地去到等18張枱, 當時7點鐘, 我地一於一路傾計一路等!!!等到8:15先到我地, 前面幾張飛既客人走哂, 我地才可以早左入去原來有兩層,我地被安排坐第二層,上到去原來地方幾大,好多人!!裝修好白,感覺好GRAND,坐低就睇下有咩食先??!!晚餐不合口味,於是散叫!!我起初怕食唔哂,但原來不是太大塊,而且係薄底, 個PIZZA 好脆,味道就唔算特別, 但整體好食!幾大碟WOR!!外貌吸引, 食到中間有一大堆細細條菠菜,VERY GOOD,味道好好!!一上枱,色香味俱全,一定要推介!! 點完餐會有上菜紙!!我地要求飲熱水,侍應即刻換熱水, 個杯好靚,好似屋企用既杯,底部仲印有風月堂三個字!!甜品出名, 一定耍試下,我地揀左窩夫夾住生果, 6種生果, 有士多啤梨,芒果,藍莓,哈蜜瓜,奇異果,香蕉!!!中間有個雪糕球,美味!!!

裝修好白,感覺好GRAND,坐低就睇下有咩食先??!!

晚餐不合口味,於是散叫!!
黑松露蟹肉粟米薄餅$90
焗薯茸菠菜田螺$62
煙三文魚燴蟹籽意粉$95
一上枱,色香味俱全,一定要推介!!
上菜紙
點完餐會有上菜紙!!
熱水
彩虹窩夫$58

Other Info. : 如果來享用晚膳, 趕時間或者想傾計就不好了,太嘈而且多人, 最好的是一對情侶來, 有情調!!
2012-08-23
Waiting Time
75 Minutes (Dine In)
$170 (Dinner)
Celebration
Birthday