2010-07-16
尋晚我2個人去左呢度食飯, 預左大排係嘈同環境 dirty, 不過呢2樣都無所謂.一去到坐位, 有2張細台, 我地揀左一張, 但係亞姐死都唔比我地坐, 叫我地坐第2張, 又話乜乜乜... 無心機聽遇佢講野. 之後睇好餸要點時, 叫左勁耐都無人黎落單. 到落到單了, 叫左2個餸, 椒鹽鮮魷 同埋 蒜子爆雞加一枝飲品.我地一路等一路睇tv, 等到成套 天天天晴 由唱歌到做完, 再等到 下一套 劇都唱埋主題曲, 我地d野食, 除左枝飲品係黎左之外, 咩都無得食囉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!想叫亞姐吹單, 叫極都唔理, 係白等左 差唔多40 min之後, 我地放底左 8 蚊就 施施然走左了, 仲要係走左都無人理...呢間野, 如佢有上餸, 我估係會好味的, 不過, 有幾多人有時間係咁嘈雜既環境, 餓住等40 min 都唔上菜呢????