2010-09-22
三人提早過中秋就來到闊別一年的婆婆還好今晚"只"等了15分鐘點咗:砂窩雲吞雞:湯味鮮甜,雲吞不錯,小棠菜LAM甜,雞肉就系煲過湯嗰雞肉咁囉,不過整體是不錯的(其他餸差唔多食都七七八八,追咗兩次先上!)婆婆粒粒炒飯:乾身得嚟有D硬,配料很少,$48不抵食,朋友也不是很喜歡.鹹肉津白:我們都很喜歡,鹹肉咸香但不太咸,津白很LAM甜,配合得很好,而且分量也頗大.好好味熏魚:也是我們很喜歡的一道前菜,很入味但不太甜,入口很有嚼頭,很香.京蔥肉絲(配叉子):好唔掂,D肉絲"LA"到唔似豬肉的口感,當然也沒有豬肉味,京蔥絲得幾條,醬汁也不突出,將它們塞入無味的叉子中,結果只有一個---無味+無味=都係無味.素鵝:味道不錯,中規中矩.由於生意好,服務人員總是雙手服務緊你,但是嗰頭同眼一直"仇"嚟"仇"去,實行一心二用的最高境界.所以,來呢度用餐你就FOCUS係D食物度就OK啦,只要服務唔出大問題就唔好要咩要求.
就來到闊別一年的婆婆
還好
今晚"只"等了15分鐘
點咗:
素鵝:味道不錯,中規中矩.