2023-06-29
喜歡店舖裝潢得很有渡假的感覺進店已經讓人感覺很舒服很放鬆餐廳餐點主要以輕食包類甜點為主店內坐位闊落,有不少外國人光顧舒適寧靜的環境不知不覺就坐了幾小時•Ham and Cheese Bagel原味貝果包夾住火腿同埋半融狀態既芝士,再配上新鮮既蕃茄同生菜在內口感非常豐富。•Salmon Tartare會配上原味Panini用來夾三文魚他他一齊食,Panini包食落軟淋淋,三文魚他他好Juicy,連埋一齊食估唔到又幾Match👍🏻•Homemade Blue Blueberry Muffin 以朱古力醬裝飾點綴,Muffin外面香脆,但內裡鬆軟,夾雜藍苺和藍苺醬,甜度適中。•Coffee Cake同樣有朱古力醬點綴,蛋糕食落咖啡味唔算好強烈,牛油味相對重一點,店家微微將蛋糕面烘焗至脆口,味道還很不錯的。•Ice Nutty blend - Latte有兩種咖啡豆俾你簡,分別係Fruity blend / Nutty blend,個人比較鍾意食Nuts所以簡左Nutty,而見佢推薦Nutty配Latte味道最適合,所以就叫左🤣 最後都覺得好飲,偏奶味濃一點,想飲真d咖啡味既咖啡控我建議直攻齋
喜歡店舖裝潢得很有渡假的感覺
進店已經讓人感覺很舒服很放鬆
餐廳餐點主要以輕食包類甜點為主
店內坐位闊落,有不少外國人光顧
舒適寧靜的環境不知不覺就坐了幾小時
•Ham and Cheese Bagel
•Salmon Tartare
•Coffee Cake
•Ice Nutty blend - Latte
有兩種咖啡豆俾你簡,分別係Fruity blend / Nutty blend,個人比較鍾意食Nuts所以簡左Nutty,而見佢推薦Nutty配Latte味道最適合,所以就叫左🤣 最後都覺得好飲,偏奶味濃一點,想飲真d咖啡味既咖啡控我建議直攻齋啡😆