哩個泰式下午茶又yummy又抵食!$298 就可以食到多款美食有串燒、生蝦刺身、炸物、甜品、泰式特飲Moon Thai係由前泰皇御廚主理👑味道有保證!而且環境好大好舒服真係好適合春夏嘅下午休閒地嘆個下午茶~ ^_^❤️泰滋味2人下午茶❤️🏝️前菜泰式生蝦燒豬頸肉柚子沙律豬肉生菜包——————————生蝦係新鮮的,肉厚又爽彈,點酸辣汁配蒜片食好開胃。燒豬頸肉好Q彈!炭燒味好香,配柚子、魚露,好好味。🏝️咸點泰式春卷雞肉串燒蝦餅魚餅——————————炸物、串燒都出色👍🏻,春卷包咁木耳、甘筍、粉絲,脆卜卜。串燒燒得好香,雞肉醃得好有香茅味,好食。蝦餅魚餅應該係自家製,好彈牙,混入咗少少蔬菜令口感更清爽。🏝️甜點千層糕椰汁西米糕芒果糯米飯——————————甜品我最愛千層糕,Q彈又有椰香。椰汁西米糕就有啲芋頭粒。芒果糯米飯嘅芒果夠香甜。.🍹飲品我哋揀咗龍眼冰沙、荔枝冰沙,2杯都好飲,係天氣果味,又唔借好甜,超級透心涼。可以優惠價$30加購1杯汽酒。.—-🔹HK$298—-

哩個泰式下午茶又yummy又抵食!
$298 就可以食到多款美食
有串燒、生蝦刺身、炸物、甜品、泰式特飲
Moon Thai係由前泰皇御廚主理👑
味道有保證!