🧀精品Cafe。全港最愛卷蛋之一🧀第一次去既時候只係路過想坐坐,所以揀左間冇咁出名既上環cafe,貪佢夠靜坐得舒服,去到發現都有唔少熟客黎飲啡,就知佢既啡相當唔錯🤩。甜品就試左三款。Okinawa Milk Pudding🍮($62)食落奶味超濃郁,食落似好creamy既奶凍,淋埋黑糖上去反而多左層次冇咁膩。Sea Salt Cream Cheese Roll Cake🧀($70)係大大大推!外層蛋糕體好濕潤,中間唔係普通cream而係cream cheese,所以食落比一般卷蛋香好多,加埋焦糖脆脆就更正,食左兩啖之後忍唔住:唔該,我想要多份🤭。另外試左seasonal既焙茶味,食落偏清香,唔算好重茶味,幾輕盈,但就冇海鹽cream cheese咁一擊擊中個味蕾既feel😝。
🧀精品Cafe。全港最愛卷蛋之一🧀

甜品就試左三款。