2016-03-07 994 views
已經是第二次光顧這家小店,喜歡它裝潢簡潔清新,店員親切有禮,而且價格相宜,出品質素亦相當有水準,選擇亦豐富,今次就帶埋個新朋友仔來食。趁近日天氣有點回暖,我們都不約而同點了杯雲尼拿沙冰,甜蜜的雲呢拿雪糕與沙冰混為一體,每口涼快濃郁滋味透入心。朋友點了Carbonara,香滑濃厚的蛋汁配上煙肉、蘑菇和芝士,再加上彈牙意粉,不出一會就全碟被他掃光光。我吃的是set dinner德國脆皮豬手,外皮咬落又脆又煙韌,內層肉質鮮嫩幼滑,入口肉汁豐盈,鹹香惹味,配埋好多粗薯條,咬下去時很響亮,就知道有幾香脆!
雲尼拿沙冰
卡邦尼意大利粉
德國脆皮豬手(包括沙律、餐湯、咖啡或茶)
2016-03-05
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$135 (Dinner)
卡邦尼意大利粉
德國脆皮豬手(包括沙律、餐湯、咖啡或茶)