2019-04-02
為於半山既興中會, 餐廳就好似係酒bar + 中式咁既樣,地方唔算大, 反而呢個係比較值得改善既地方, 放袋可能都有小小難放,點心係以件數黎點既, 例如燒賣想要幾多件, 佢就俾幾多件, 小籠包多汁,味道好食, 但係唔夠熱我覺得, 如果熱多小小就會更好食,燒賣就黑松露味道比較濃, 配埋本身燒賣肉味 濃淡平衡返好食.蟹籽燒賣味道上就淡過黑松露燒賣小小, 睇你中意食濃d定淡d啦牛肚好好食, 份量都唔算少, 汁好濃. 牛肚唔會太硬, 易入口, 我推薦一定要試, xo醬蘿蔔糕, 呢個就煮得好熱, 岩岩出爐既感覺, 熱辣辣+上炒香味, 算煮得唔錯, 煮到金黃色, 唔會太過火, 整我相當好!值得一提既係,呢到既湯係完全唔加味精, 老火靚湯, 有益身心,呢間有酒飲既, 但我覺我中式唔太想夾酒就無叫到啦,除左地方細左d外, 服務價錢都完全無問題!
地方唔算大, 反而呢個係比較值得改善既地方, 放袋可能都有小小難放, 點心係以件數黎點既, 例如燒賣想要幾多件, 佢就俾幾多件, 小籠包多汁,
味道好食, 但係唔夠熱我覺得, 如果熱多小小就會更好食,
煮到金黃色, 唔會太過火, 整我相當好! 值得一提既係,呢到既湯係完全唔加味精, 老火靚湯, 有益身心,
呢間有酒飲既, 但我覺我中式唔太想夾酒就無叫到啦,
除左地方細左d外, 服務價錢都完全無問題!