出糧啦Yeah~~~呀媽:。一出糧就變左糧尾。。😭😭😭 so sad..... 糧尾無幾錢,又要食飯咁點好呀,同事突然話不如食車仔麵,我立刻流下感激之涙眼。😭😭😭呢間車仔麵,平時都有幫襯開,流量快,基本上係唔使等位。✌🏻✌🏻✌🏻 一坐低即刻睇下有乜食。。基本上我叫嘅餸都一定會有蘿蔔,加上呢度嘅雲吞皮,同叫多個豬扒(肉)就攪掂。👍🏻👍🏻👍🏻 最低消費係3餸麵,如果想豪啲多叫個餸就加$6,叫飲品就再加$8。。well,糧尾梗,3餸好了。。。😩😩😩蘿蔔好甜,無渣的,而且雲吞皮好脆,不過一來到就要即刻,係即刻撈起佢,擺係塊豬扒上面,唔係會淋晒,豬扒好薄,麻麻地,反而同事啲雞翼好似幾靚(隔離飯香人種😂😂😂),麵普通。。$32填鉋個肚,你唔會expect 佢好出色吧!唔差已經好好了。😂😂😂😂
出糧啦Yeah~~~呀媽:[家用呀唔該!]。一出糧就變左糧尾。。😭😭😭 so sad..... 糧尾無幾錢,又要食飯咁點好呀,同事突然話不如食車仔麵,我立刻流下感激之涙眼。😭😭😭