2020-11-15
大澳德發 - 唔係喺大澳其實係炮台山有人請食生日飯,搵一間黃得來又好味嘅中餐,就搵到佢大澳德發!果然名不虛傳!!!晚市幫襯食夠$100或以上仲會送現金券,價錢抵之餘、員工水準、食物、服務都好,值得一食再食👍🏻我哋兩個女仔唔要得太多,只係叫咗幾個餸再加湯,已經好飽😎三弄脆皮鹹豬手 - 即叫即整、切好埋上臺,脆卜卜,大大份,就算過咗一陣都仲係好脆,估唔到係食中餐都可以食到有德國味嘅鹹豬手!配埋佢個蜜糖芥辣汁👍🏻👍🏻正!冰鎮咕嚕肉 - 如果係啲大小小嘅餐廳呢一個餸都可能已經好貴,但係而家只係平民嘅價錢就食到! 酸甜味道岩岩好,外脆內軟,因為有冰鎮住所以要趁早食,如果唔係就變水浸架啦!梅茶蒸菜心 - 第一次甘食😳 友人話甘樣食會食到菜心既原味,又真係幾特別,梅菜加左落去又唔係好咸咋,可以試下另外可以加錢要個靚仔及例湯 - 一碗湯大到兩個人飲 ☺️好抵當然加支啤酒啤一啤佢就更爽😎大家都大大力支持有水準又有心去經營既餐廳💪🏻
我哋兩個女仔唔要得太多,只係叫咗幾個餸再加湯,已經好飽😎
當然加支啤酒啤一啤佢就更爽😎
大家都大大力支持有水準又有心去經營既餐廳💪🏻