2022-01-10 24 views
近年食素🥬都好盛行,平時食得太多肉類🥶🥶,食到個人都脹哂!間中食下素食其實都好唔錯,而且素食而家都有好多選擇🥦🥬🥒🫑🥑🫐🍓!今次同朋友揀左係尖沙咀以齋為主嘅Café chill下🍻🍻,上網睇個環境好文青,岩哂我鐘意📸📸嘅朋友。我哋2個人 但叫左4樣野食🤰🏻🤰🏻無麩質米餅拼盤 (4件) $125呢個有驚喜!!! 🤩🤩🤩個米餅就係好似俾小朋友食個啲火餅咁,無咩味,但係上面唔同嘅topping配搭就好食,其中一款嘅咸點嘅醬汁真係好好食,但唔知係咩醬😂😂😂好味指數:😋😋😋😋植物牛肉 蕃茄及火箭菜簿餅 $138呢個係我鐘意食嘅薄餅底,但唔會太難咬,整體都OK好味指數:😋😋😋😋自選手工竹炭Bagel $125我哋揀左牛油果,但整體個bagel 我個人一般,因為個醬同個包唔係好夾,同埋個包有點乾好味指數:😋😋檸檬蛋糕個蛋糕好似雪X蛋糕嘅檸檬味,但係呢個口感厚啲,同埋佢中間有小小流心,蛋糕質感綿好多!🍰🍰好味指數:😋😋😋飲品: Mixed Berries Smooth + Flat White 兩杯都正常發揮!**重點係佢只係開11 - 6點**值得狗衝指數:🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️
我哋2個人 但叫左4樣野食🤰🏻🤰🏻

無麩質米餅拼盤 (4件) $125
好味指數:😋😋😋😋

植物牛肉 蕃茄及火箭菜簿餅 $138
呢個係我鐘意食嘅薄餅底,但唔會太難咬,整體都OK
好味指數:😋😋😋😋

自選手工竹炭Bagel $125
好味指數:😋😋

檸檬蛋糕
好味指數:😋😋😋

**重點係佢只係開11 - 6點**

值得狗衝指數:🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️
無麩質米餅拼盤 (4件)
2022-01-05
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$250 (Lunch)
Celebration
Birthday
無麩質米餅拼盤 (4件)
植物牛肉 蕃茄及火箭菜簿餅 $138
  • 植物牛肉、蕃茄及火箭菜薄餅