2022-08-29 110 views
自從疫情之後,真係好耐冇食放題啦,於是就叫左個朋友陪我去旺角食呢間樂天大喜屋,印象中呢間大喜屋已經開左好多年,估唔到人氣仲係咁高,一上到去見到人群擁擁,成個大堂塞滿哂🤩食物種類同其他放題都差唔多,都係刺身、壽司、卷物、小食同天婦羅等,但最正係呢到有個幾大既自助區,有凍海鮮、小菜、水果、甜品同飲品等,第一輪梗係要點刺身同壽司先,刺身選擇都算多,而且全部都幾新鮮😍尤其係甜蝦同帶子好鮮甜,而卷物有海膽手卷,味道唔錯😙炸燒物方面就叫左雞軟骨、天婦羅、燒菠蘿等,估唔到雞軟骨燒得岩岩仲好香tim🤤忍唔住encore左幾次,天婦羅亦都唔錯,我最推介既係燒菠蘿,好鮮甜又多汁,超開胃😝最後食左2個鐘超飽😚飽到連甜品同雪糕都冇食到,超可惜😭下次一定要再黎食😬

食物種類同其他放題都差唔多,都係刺身壽司、卷物、小食同天婦羅等,但最正係呢到有個幾大既自助區,有凍海鮮、小菜、水果、甜品同飲品等,第一輪梗係要點刺身壽司先,刺身選擇都算多,而且全部都幾新鮮😍尤其係甜蝦同帶子好鮮甜,而卷物有海膽手卷,味道唔錯😙