終於食到非常出名的鍋心粥底火鍋,15款優質食材包含多款海鮮如鮑魚大蝦膏蟹仙貝花甲蜆魚肉等等。咁多海鮮每位只係$198仲要唔洗加一服務費!雖然唔需要加一,但大圍店既服務態度好好,會貼心咁叫我地別心急先食哂所有海鮮再碌牛肉和其他食材。服務員又會提點各種海鮮最適合的碌製時間,枱面上有兩個計時器,非常貼心。晚餐時段分為三段,6點/ 8點半/ 宵夜11點。一定一定要預先訂座!超多人已是一早訂了座的。。。送的前菜 - 胡麻沙律大大隻新鮮鮑魚和花甲,非常爽口鮮甜!啖啖蟹肉,多膏好食到不得了,每一個朋友都用雙手忙著食蝦食蟹食不停,哈!有幾款自選菜式,我們選了雪花牛肉,黑豚肉和響玲等。牛肉好新鮮入口即溶🤤重點的海鮮粥底,因加了南瓜芋頭等,南瓜味有點重了,可以因個人喜好不下這麼多南瓜粒。這餐海鮮真的非常滿足!絕對值回票價!

送的前菜 - 胡麻沙律

大大隻新鮮鮑魚和花甲,非常爽口鮮甜!