2018-05-17 240 views
家姐就喺樓下放工,成日都食好嘢。今日就專登去接佢放工等佢帶我去食好嘢! 果然夠方便,世貿中心好想佢有好多好嘢食! 佢帶咗我去食日本野食燒肉!正! 好在家姐訂咗位,過咗半個鐘坐滿晒人啦!家姐極力推介的飲品,雪裡玉!個名10分優雅,原來係火龍果荔枝沙冰!真係未飲過,超級好味!七味魚翅,$78,份量都幾多,燒得也很香口日本青蘋果蟹子沙律:蘋果10分爽脆,整個沙律味都好夾好新鮮五品刺身:這裏先來四品,日本響攞,三文魚腩,帶子刺身同埋赤貝,非常新鮮!第五品出場;喜知次刺身,平時就燒的食得多,刺身真係第一次,估唔到真係一流,表面用火燒了一點,另外皮的魚油出返晒嚟,加埋刺身嘅味道.食完簡直想再食主角出場,極上和牛盛宴1.5板!三個人食剛剛好一人一件,分咗九個部位,由淡味食到濃味,牛味真係十足,脂肪比例均勻,特別係牛小排同埋牛頸脊,入口即溶!最後食返個綠茶雪糕,十分滿意!這裏的質素實在太好太高,相對價錢係貴左少少,不過絕對物超所值,下次要帶老公來食先得

食燒肉!正! 好在家姐訂咗位,過咗半個鐘坐滿晒人啦!

七味魚翅,$78,份量都幾多,燒得也很香口

日本青蘋果蟹子沙律:蘋果10分爽脆,整個沙律味都好夾好新鮮

最後食返個綠茶雪糕,十分滿意!