2022-11-14 96 views
已經好耐冇去過屯門行街,shopping 完經過見到賣相好吸引,於是便和朋友試吓,初初都抱住一個心態,賣相好,只用作打卡,未必好食。我們點了1) 燒醬油黑毛豬白切肉紫菜飯 - 紫菜飯少少辣,少許油。白切黑毛豬,唔錯👍🏻,肉質軟滑,不嚡口,沒有豬臭味和雪藏味。建議 share 食,因一個人食可能會覺油膩。2) 傳統飯卷 - 唔錯,小小甜。但沒有太大驚喜。3) 清甜柑橘窩夫 - 柑橘🍊清甜配cream食是非常 match,因為不會覺得油膩,再加上香噴噴嘅窩夫,少少內軟外脆,倍添口感👍🏻😋4) 士多啤梨提拉米蘇 - 普普通通嘅士多啤梨蛋糕,可以不試5) 濟州柑橘乳酪 - 淡味益力多,不過味道還可以6) 夢幻紫薯牛奶 - 紫薯味都幾重,沒有蓋過牛奶味,鍾意紫薯嘅朋友可以一試。

2) 傳統飯卷 - 唔錯,小小甜。但沒有太大驚喜。

5) 濟州柑橘乳酪 - 淡味益力多,不過味道還可以

燒醬油黑毛豬白切紫菜飯