2015-06-02 844 views
睇左好多日飲食男女講勁回味既海膽手卷,住尖沙咀既我咁近冇理由唔試,睇到openrice 資料營業時間中左伏,1點幾去仲未開,同小朋友去食burger king等到2點,等到2點依然未開😒第一次就食唔到都唔會咁易放棄既😡今日我決定3點幾先去😂仲食你唔到💪🏻鋪頭食好細間,唔留意好易錯過,離遠已經見到排隊😰不過好彩,呢間店主打手卷,唔會整好耐,眼見大家都係買海膽手卷外賣(好似買雪糕咁,整好即食😂)海膽分2個價錢,細既$18,半板海膽既$45,以我呢種人點會慳錢食細😂對自己好d,緊係食大既👏一路等落單果時,見到其他都好平好似好好食咁,雜錦刺身飯$30仲送小食/飲品😱泰國生蝦$50/12隻,平呀👍最後點左4樣(好彩冇再叫,一個人食4個手卷飽到呢😂)睇人地d相好似好勁咁,但真身又唔係,都總算比一般大份既😂$45黎講算好好,海膽冇臭味,但手卷們有共同問題,就係紫菜唔夠脆,食果時都冧晒三文魚腩手卷,正呀喂,唔計紫菜既話老闆娘話冇吞拿魚腩,得呢種,都幾好食呢個就唔太好食,沙律醬太酸😐唔知係本身都多人定大家都睇左飲食男女之後去幫襯,老闆娘做唔停手,平時我唔食小店壽司(因為中伏太多次)不過呢間真係好食,去睇

今日我決定3點幾先去😂仲食你唔到💪🏻
3點幾去已經好多人

最後點左4樣(好彩冇再叫,一個人食4個手卷飽到呢😂)

半板海膽手卷$45

三文魚腩手卷$25

三文魚腩手卷,正呀喂,唔計紫菜既話

蔥吞拿魚腩手卷$15

老闆娘話冇吞拿魚腩,得呢種,都幾好食

蟹柳沙律手卷$10

呢個就唔太好食,沙律醬太酸😐

唔知係本身都多人定大家都睇左飲食男女之後去幫襯,老闆娘做唔停手,平時我唔食小店壽司(因為中伏太多次)不過呢間真係好食,去睇演唱會:搭火車去開食下,真係唔錯👍食左4件都係$95,值得我再黎
2015-06-02
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$95 (Tea)