2017-10-08 178 views
今朝無聊冇嘢做, 打算食個靚早餐,  見到呢間餐廳出奇地冇乜人等位 (因為平時都要排長龍嘅) 咁我就入咗去啦, 同男朋友兩個人入到去, 成三分鐘都冇人比menu.......呢個都唔係問題啦, 根本佢哋就亂七八糟, 啲夥記都唔知自己做緊乜!! 好啦個menu到啦落單,  同個侍應講要M餐, 佢重複咗三次N餐,  我相信係有文化差異嘅問題, 所以都算數!! 但係當個餐嚟到之後我都唔知講乜嘢好... 杯熱咖啡要加三蚊但係杯咖啡同我喺屋企用雀巢即沖嘅冇分別第二點 我哋叫咗個魚柳餐加牛角包, 魚柳餐有魚柳餐上, 牛角包又另上, 杯熱奶茶係凍嘅, 即是唔係啱啱沖, 係擺咗喺counter好耐嗰一隻我叫咗個 三文魚碎蛋三文治, 嗰塊三文魚細到好似 兩隻手指咁粗,  都算呀, 個麵包係硬嘅 我知道係麥包但係都唔會係咁樣囉 總括嚟講呢間餐廳如果要論服務係0分,  食物只可以得一分 我相信如果佢要留下嘅話應該要再畀心機培訓多啲員工同改善下食物質數囉

我知道係麥包但係都唔會係咁樣囉
 總括嚟講呢間餐廳如果要論服務係0分,  食物只可以得一分
2017-10-08
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)