星期五同老公放工林住想輕鬆享受一下,一直又想試下大尾篤既餐廳之下就開車去左。好好彩個到有3個泊車位,甘岩有位就泊左!餐廳既人都好好教我地點去同泊車,發現搭巴士同小巴都好方便,因為係燒烤場對面。外面睇已經好有情調,7點半入到去已有一半人,燈光加紅色格仔餐台布加埋現場有人live 唱歌,未食都已經心情大好!我地叫左個dinner for 2有湯有沙律,我地要左鮮蝦忌廉汁燴意大利飯同扒錦繡大會。好鍾意距個餐包,我覺得似係自家製,因為出面無食過,距口感似煎堆加埋橄欖油同醋,完全係perfect !!!同估吾到距沙律都幾大個,好好食,比我食哂。燴飯我同老公都好鍾意,距蝦係好彈牙,好新鮮,吾係出面個d食落口好煤個種,汁同飯味道配合得好好,吾會好「流」。一路食野一路聽live,真係好正。現場唱歌既聲都好好聽,自己都錄左幾首🙊另外就係扒錦繡,有豬扒,羊扒,牛扒。我想講豬扒係超厚又好味!羊架可以配埋距地自家製既薄荷醬,入口好香口。仲有配一舊燒波羅,好好食。距地仲有好多單點野食。其實dinner for 2 已好飽,但見到格離個pizza 好正。就又叫黎食,叫左個四式芝士pizza 9”,熱辣辣,有齊4隻
星期五同老公放工林住想輕鬆享受一下,
一直又想試下大尾篤既餐廳之下就開車去左。

好好彩個到有3個泊車位,甘岩有位就泊左!
餐廳既人都好好教我地點去同泊車,
發現搭巴士同小巴都好方便,因為係燒烤場對面。

外面睇已經好有情調,
7點半入到去已有一半人,
我地叫左個dinner for 2
有湯有沙律,我地要左鮮蝦忌廉汁燴意大利飯同扒錦繡大會。
好鍾意距個餐包,我覺得似係自家製,
同估吾到距沙律都幾大個,好好食,比我食哂。

一路食野一路聽live,真係好正。
現場唱歌既聲都好好聽,自己都錄左幾首🙊

另外就係扒錦繡,有豬扒,羊扒,牛扒。
我想講豬扒係超厚又好味!
羊架可以配埋距地自家製既薄荷醬,入口好香口。
仲有配一舊燒波羅,好好食。

距地仲有好多單點野食。

其實dinner for 2 已好飽,但見到格離個pizza 好正。就又叫黎食,叫左個四式芝士pizza 9”,熱辣辣,有齊4隻芝士口味仲可以拉絲!超足料!距係薄批來的。

最後仲有餐飲同甜品
飽得濟仲要外帶走個pizza, 呀媽都話好好食!!

整齊依間餐廳已經超過100分,
待應好有禮貌好親切,環境氣氛一流,
食飯好好味,好岩大家吾想出去旺角呀尖沙咀都食到好食又有view既大家。

當日都見吾少情侶,真係值得推介!
下次要再同老公去♥️♥️♥️♥️♥️
2019-08-30
$250 (Dinner)
Celebration
Anniversary