2023-05-02
朋友到我家唱 K, 大家只想繼續唱而不願離機. 決定叫外賣晚餐. PizzaExpress 有我們喜歡的正宗意大利美食 及 手工薄餅, 上網查閱, 剛推廣新套餐, 「共饗套餐」, 連同戶戶送服務只須 $488. 好合經濟原則.門鐘響起, 外賣平台 外賣送到! 好漂亮的美食盒!! Good Times Together 造型精美, 像個大蛋糕盒, 內有雙層 Packing box, 一盒薄餅, 另一盒主菜有四款小食及一款甜品. 一路唱歌一路食, 開好方便.還有兩套環保刀叉及紙巾.共饗套餐雙重芝士脆邊薄餅 (羅馬薄餅) 擺設靚 有意式風情, 正中意式 Pizza , 芝士脆邊, 薄底脆, 口感酥脆夠香脆. 足料熱騰騰, 有 帕爾馬火腿, 摩特黛拉火腿 新鮮馬蘇里拉芝士, 好豐富. 我們一食便愛上了. 這個組合配起來食, yummy !精選小食有多款: 焗抱子甘藍, 意式焗肉丸 (4 粒), 烤焗雞翼 (4 隻) 蒜香橄欖車厘茄焗蝦, 焗麵包球配朱古力榛子醬. 用錫紙盒裝載, 整齊美味.意式焗肉丸, 烤焗雞翼, 啖啖肉, 香噴噴.主菜:
門鐘響起, 外賣平台 外賣送到! 好漂亮的美食盒!!
Good Times Together 造型精美, 像個大蛋糕盒, 內有雙層 Packing box, 一盒薄餅, 另一盒主菜有四款小食及一款 甜品. 一路唱歌一路食, 開好方便. 還有兩套環保刀叉及紙巾. 共饗套餐
雙重芝士脆邊薄餅 (羅馬薄餅)
Couscous 北非小米, 粗粒小麥粉, 配上慢燉牛頰肉, 調味非常好.