好奈冇更新,為大家開個新系列,美式漢堡編。係香港長大的我,識得食漢堡飽,都係由麥當勞開始。但由細細個開始,都唔鍾意食漢堡飽,因為又細個又乾爭爭,巨無霸都係免強合格。長大後,見識過外國的老麥,Burger King,以及其他漢堡專門店,開始對愛上牛肉漢堡。同頽食系列唔同,本編主要重質量,好食先會介紹。係長沙灣食嘢,茶記好多選擇。唔同中西區,有質素的西式食品欠奉。下午茶時經過Neighbor , 想試好多次,因為每次經過都好香油味。今日一于試試店內環境唔錯,有高櫈,有餐櫈,仲有英文歌,非常美式價錢相對深水埗就高DD,但在港島區就好合理。星期一至五下午茶時間仲送一杯Latte個包即叫即整,到好手仲熱辣辣,牛味夠,好Juicy,好食到噴晒汁。整體味道好好,我下次行完深水埗會行過嚟食第二款包
好奈冇更新,為大家開個新系列,美式漢堡編。

店內環境唔錯,有高櫈,有餐櫈,仲有英文歌,非常美式

美式牛肉漢堡
Caffe  Latte

整體味道好好,我下次行完深水埗會行過嚟食第二款包
2019-01-17
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$40 (Tea)
美式牛肉漢堡