2017-11-27 244 views
女仔成日話要減肥減肥但我今日決定一於放縱自己 去食放題🍽🍽已經好有聖誕氣氛🎊🎊食放題最驚坐位與坐位間好迫 環境嘈吵 又或者漏單 無上食物🤢🤢好在今次既決定無錯 揀左呢間放題 就絕對放心👍🏻👍🏻上菜速度好快 又無漏單 食物上枱時仲keep住熱辣辣主菜 魚生 飲品 甜品 炸物 壽司⋯⋯好多選擇 花多眼亂🤣🤣魚生好多選擇 新鮮肥美 哇😱😱魚生片真係好厚切 好新鮮 炸物 皮好薄 炸得脆口 但絕對唔油膩 炸物上枱時熱辣辣 真係即叫即制㗎👍🏻👍🏻羊鞍十分厚 燒到剛剛好 完全無過熟 無韌 羊味十分香濃 香草能減羊鞍既膩感滿屋乳酪棒十分驚喜😱乳酪加炸物 原來係好好既配搭 好特別 出面無食過😝😝甜品又點少得呢 花款多之外 每件仲係細細舊 貪心既我 可以試多幾款😝😝估唔到連燉品都有😱😱對女仔特別滋潤 我又點會放過😋餐廳有磯燒提供 會有專人幫你燒埋 侍應哥哥仲好好人 幫我將凍櫃拎既焦糖燉蛋加熱 令燉蛋味更出 好香 焦糖面變得脆脆😍😍飲品方面除左可樂 罐裝飲品外 仲有「特飲」芒果特色好正 芒果味極濃 仲有芒果雪糕 芒果爆珠 ❤️❤️飲酒既朋友 可以試下店內所提供既清酒同梅酒 淺嚐杯中物 令心情放鬆 梅內酸甜味 溶
女仔成日話要減肥減肥

滿屋乳酪棒,芝心香芋丸

估唔到連燉品都有😱😱對女仔特別滋潤 我又點會放過😋
木瓜燉牛奶

芒果特飲

飲酒既朋友 可以試下店內所提供既清酒同梅酒 淺嚐杯中物 令心情放鬆 梅內酸甜味 溶合清酒既濃郁 好細膩既感覺

仲尾仲可以自選雪糕 畫上完美句號
Movenpick  雪榚

侍應服務好好 成日添水 食物上枱時 都有好窩心講返菜式名稱 唔係放低就算
加上 放低食物後 即刻幫我地清理枱面 我地先有更多地方放野食😃😃

食到飽一飽先走
魚生