2021-02-08 651 views
作為一間連鎖餐廳,喺其他地方都有食過Nene炸雞。早一個月前堂食嘅時候,因為出面放嘅promotion跟餐牌不一樣,所以向服務會詢問有冇出面所寫嘅promotion 。換來嘅答案就係服務員好唔耐煩走過來敲打張枱,示意睇玻璃下面嘅餐牌。但當然玻璃下面嘅餐牌沒有出面嘅promotion.當下朋友已經嬲到起身要走。事隔一個月,諗住叫外賣返屋企食,企咗喺出邊好耐冇人應,再叫人嘅時候服務員下左一聲,再同佢講話我哋想叫外賣,佢再好大聲下多兩聲,既然佢聽唔到唯有走。或者我哋唔夠大聲,但係兩次都覺得好唔舒服,所以應該冇第三次。或者可能元朗冇乜韓式炸雞,所以佢哋唔介意接少啲客。
當下朋友已經嬲到起身要走。