又到聖誕🎄,買返個聖誕老人🎅🏻同雪人☃️應下節先😚😚~~~聖誕老人🎅🏻芭芙~~~$34士多啤梨🍓作為帽同身體,中間白白地嘅cream做頭仔,顯得勁可愛🎅🏻。更有綠色朱古力樹葉仔相襯,好細心呀🥰🥰士多啤梨🍓酸咗少少,朱古力味嘅底部都幾重,可惜甜品嘅甜味太重,食到一半已經太甜食唔落😅😅~~~繽紛雪人☃️芭芙 ~~~$34用棉花糖做雪人☃️嘅頭部,牛奶布甸做身體,紅桑子做聖誕帽,彩色星星糖果🍬點綴,再用粉紅色cream做頸巾🧣等裝飾😚😚,同樣有擺心思呀😊😊棉花糖正常甜配埋唔係好甜嘅牛奶布甸感覺幾好😌😌,再有餅乾嘅手手鹹鹹地可以鹹甜交替更撳食😁😁~~~芒果🥭慕絲~~~原本送嘅柚子味改送芒果🥭味,芒果醬及芒果cream 各佔一半,芒果🥭味都幾重😋😋
又到聖誕🎄,買返個聖誕老人🎅🏻同雪人☃️應下節先😚😚

~~~聖誕老人🎅🏻芭芙~~~$34

~~~繽紛雪人☃️芭芙 ~~~$34

~~~芒果🥭慕絲~~~
2022-12-21
TakeAway
$68 (Other)