2022-01-25 16 views
同d朋友仔好耐冇見,即刻喺群組同朋友仔約去cafe聚下傾吓計。因為都想搵間環境好d嘅cafe好好地傾吓計,咁今次就搵咗間喺旺角登打士廣場10樓叫做Go Dutch cafe聚腳!由於我啲朋友仔全部都比較鍾意食沙律,所以點餐嗰陣都分別叫咗一份帕爾馬火腿凱撒沙律、一份徳國鹹豬手配沙律&薯角、一份自家製原隻燒春雞配沙律&薯蓉、最後仲叫咗一客蜜糖雞翼!首先講吓個凱撒沙律先,充滿鹹香嘅Parma Ham肉質柔軟,配上了煙肉碎同麵包粒提升左沙律脆香感!而德國鹹豬手皮層脆卜卜,肉質幼滑,很不錯!反而燒春雞都幾有驚喜,油香味重,外層夠香脆,肉質軟嫩!蜜糖雞翼都好入味,唔會話好乾身,推介呢間cafe啊!

而德國鹹豬手皮層脆卜卜,肉質幼滑,很不錯!

反而燒春雞都幾有驚喜,油香味重,外層夠香脆,肉質軟嫩!

蜜糖雞翼都好入味,唔會話好乾身,推介呢間cafe啊!