2024-05-13 20 views
{食盡太子之西式 — Owl’s Stage }————————————————平時食得太多港式野,間唔中都想食番d西式😆 今次同朋友食既呢間係 #貓頭鷹 主題既西餐廳,佢係路邊位置地方唔算話好大,主要係2人或4人枱,朋友揀呢間係勝在佢感覺唔會太雜同嘈,因為我地主要係想食下野傾下計為主😺而佢鋪頭唔會播好嘈既音樂就岩曬我地!🔸 香煎鵝肝特別想讚既係呢個dinner set額外追加既鵝肝,真係煎得好香好滑,食得出鵝肝質素幾好而且都算大塊,間唔中食塊真係好好味🥰🔸 燒豬鞍扒配芝士醬焗薯條煎得唔會太熟岩岩好,面層落左d香草同埋配左芥末醬,dinner set包埋餐湯同沙律菜, 餐枱係蘑菇湯,而沙律菜入面居然有青蘋果,食落都幾fresh🫡 🔸 蟹膏蟹肉帶子意粉帶子質素唔錯而且唔會鹹, 因為有時喺街食嘅帶子唔知點解會好鹹, 而呢個嘅口感偏向似刺身帶子多啲🧐, 意粉嘅醬汁非常多岩我口味😆,texture亦唔會太硬,雖然唔係係dinner set menu到都但推薦可一試Overall comment: 餐廳嘅女職員好有禮貌而且有笑容, 亦會主動拎個籃畀我哋放隨身物品, 如果多人嚟食嘅話可以打電話畀
{食盡太子之西式 — Owl’s Stage }
————————————————

🔸 香煎鵝肝

🔸 燒豬鞍扒配芝士醬焗薯條

🔸 蟹膏蟹肉帶子意粉

Overall comment:
餐廳嘅女職員好有禮貌而且有笑容, 亦會主動拎個籃畀我哋放隨身物品, 如果多人嚟食嘅話可以打電話畀餐廳安排,佢哋會併一張大枱出嚟👍