2022-10-31 646 views
今日臨時買蛋糕 明明鋪頭三個人 並不繁忙 一個正在聽電話 其他兩位係到傾計 買左蛋糕冇餐具冇蠟燭再倒返去問有無提供羹 覆我嗰個店員聽緊電話 冇聽清楚 就拎蠟燭俾我 講左三次要兩隻羹 其他兩位職員眼尾都冇望過我 最後都係聽緊電話既職員答我話「我地唔係羹 得叉 你ok麻!?」你ok麻!? 呆左🫠我話可以呀 拎一個俾我 我問有冇多隻 佢話「一個蛋糕得一個」🫠笑左 即係蛋糕淨係可以自己一個食 淨係可以自己慶祝?究竟係職員問題 定係鋪頭規定有問題?🫠銅鑼灣分店職員塊面可以再黑啲 講野態度可以再串啲🫠第一次遇到態度咁差既分店職員!超級影響心情🫠

2022-10-31
Waiting Time
3 Minutes (TakeAway)
$70 (Dinner)
Celebration
Birthday